‭(06) 19 62 96 92‬
sonja@stoerenslank.nl

Roergebakken varkensreepjes met sugarsnaps

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 eetlepel olijfolie 
  • 1 grote ui, in smalle parten
  • 400 gram mager varkensvlees, in dunne plakjes
  • 5 eetlepels Tikka Masalasaus (pot, bijv. Patak’s)
  • 200 gram sugar snaps (eventueel peultjes, of haricots vert)
  • ½ rode peper, zonder zaden, in reepjes
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 50 gram waterkers
  • Erbij: lekker met zilvervliesrijst of met kamutpasta

Bereiding

Verhit de olie in een wok met antiaanbaklaag en fruit de ui. Haal de ui uit de pan en roerbak het vlees op hoog vuur. Doe de tikkasaus,  sugarsnaps en peper in de pan erbij en roerbak het geheel tot de sugarsnaps beetgaar zijn. Haal de pan van het vuur, roer de yoghurt erdoor en schep om met de waterkers.