‭(06) 19 62 96 92‬
sonja@stoerenslank.nl

Mexicaanse maaltijd tomatensoep

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 pakjes passata (tomatensaus) 
  • 350 ml water
  • 500 ml kippenbouillon
  • 200 ml kant en klare milde salsa
  • 1 blikje maïskorrels, uitgelekt (ca. 140 gram)
  • 1 blik kidneybonen (ca. 450 gram) uitgelekt en nagespoeld
  • 2 tenen knoflook, gesnipperd
  • 3 takjes basilicum, gesnipperd + extra om te garneren
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 75 gram geraspte Cheddar, om te garneren en een handje tortillachips, om te garneren
Mexicaanse maaltijdtomatensoep

Bereiding

Doe alle ingrediënten, behalve de kaas en chips in een pan en breng het geheel aan de kook. Laat de soep 15 minuten zachtjes koken. Garneer met kaas en basilicum en geef er wat tortillachips bij.