‭(06) 19 62 96 92‬
sonja@stoerenslank.nl

De vier basissupplementen die voor iedereen goed zijn!

Er zijn vier universele supplementen die het verschil uitmaken voor je gezondheid en je gevoel van fit zijn. Voor iedereen boven de 30 jaar. Het optimaliseren van je gezondheid ging tot je 30ste zo ongeveer vanzelf, maar nu boven de 30 jaar wordt het tijd om zelf actief en bewuster met je voeding om te gaan en supplementen te gebruiken. Er zijn talloze artikelen te vinden en de noodzaak over mineralen, antioxidanten en vitamines. Ook op onze site kun je hier alles over. De vier supplementen die je zeker nodig hebt boven de 30 zijn:

  • Multi-vitamine/Mineraalformule
  • Omega3
  • Magnesium
  • Vitamine D

Een goede Multi-vitamine is nodig om ervoor te zorgen dat je alle eventuele tekorten in je voeding aanvult. Er zijn heel veel factoren op te noemen, waarom je een tekort zou creëren. Niet alleen het gebrek aan goede voedingsstoffen in de dagelijkse voeding, maar ook bijvoorbeeld bij stres, menstruatiecyclus en zo zijn er tal van factoren.
Ook wordt lang niet alle goede voeding uit het voedsel opgenomen, omdat bijvoorbeeld je darmen niet goed werken, omdat het eten gekookt of gebakken is, door conserveringsmiddelen etc. Wist je dat, 90% van de mensen die in het ziekenhuis terecht komen, ondervoed zijn. Ondanks het feit dat de meeste mensen overgewicht hebben.

Multi-vitamine
Er zijn heel veel merken Multi-vitamine waar je uit kunt kiezen. Dat wat je nodig hebt verschilt van persoon tot persoon. Het beste is een Multi-vitamine te nemen die genoeg vitaminen en mineralen bevatten, die voldoen aan jouw behoefte. Je moet je realiseren dat als je optimale suppletie wilt hebben, deze niet passen in 1 heel klein tabletje. De tablet zou dan simpelweg veel te groot worden om nog door te kunnen slikken. Daarom is een elke dag Multi-vitamine op zich een prima aanvulling om mee te beginnen, maar beter is om daarnaast een aantal aanvullingen, zoals omega3, magnesium, vitamine D en eventueel B6 te nemen. Wij van stoer en slank zijn binnenkort van plan om dit aan te bieden als Multi-pack met inhoud voor 1 maand om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Kijk voor meer informatie bij onze producten voor de uitgebreide product omschrijving. Wil je op de hoogte blijven van al onze (nieuwe) artikelen volg ons dan op twitter en facebook. Ook voor de nieuwsbrief kan je je aanmelden door een email te sturen naar sonja@stoerenslank.nl