‭(06) 19 62 96 92‬
sonja@stoerenslank.nl

Schoon is het nieuwe afslanken…

Stoer & Slank geeft jou de kans om in drie weken op een unieke manier je lijf schoon te maken (te ontgiften).
 Je creëert voor jezelf een nieuwe start, een gezond lichaam, een slanker figuur, meer energie en je voelt je goed.

Schoon ofwel ontgiften is van cruciaal belang.
 Waarom?
Wetenschappelijk onderzoek geeft steeds meer inzicht in het belang van een gezond werkende darm. Het milieu van de darm is ontzettend belangrijk voor tal van gezondheidsfactoren. Zo bepaalt het de eerstelijns afweer tegen lichaamsvreemde stoffen en kan het o.a. invloed hebben op het fuctioneren van het brein. Een gezonde darm is belangrijk voor de opname van essentiële voedingsbouwstenen. Een slecht werkende darm kan tot grote voedingstekorten leiden (laag immuunsysteem) ook al eet men nog zo gezond.

Als je darmen schoon zijn en goed werken, voel je niet alleen veel beter, maar doordat de huid zich verbetert, zie je er ook jaren jonger uit.
Je lijf wordt schoon, je bent slanker, je immuunsysteem krijgt een boost, je huid zal stralen en je bruist weer van de energie.

Zwanger?
Juist na je zwangerschap heeft je lichaam extra aandacht nodig om te herstellen. Ons programma Schoon zorgt ervoor dat je immuunsysteem een boost krijgt en je weer snel op je oude niveau bent. Het is natuurlijk ook heel verstandig om je lichaam goed voor te bereiden op een zwangerschap.

Voor meer informatie kan je mailen naar sonja@stoerenslank.nl