Webshop

Aantal:
Referentienr.: 016

Schoon met Bio-HCG

239,50 per stuk

Over de methode

De Bio-HCG afslankmethode berust op een revolutionaire formule en is identiek aan die van de traditionele HCG-methode. HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed mobiliseert. De nieuwe afslankmethode Bio-HCG is afgeleid van deze bestaande en succesvolle HCG-methode. Echter, Bio- HCG is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Het bijzondere aan deze behandeling is dat er een goed vol te houden dieet kan worden gevolgd zonder hongergevoelens of vermoeidheid. Vetophopingen verdwijnen daardoor voornamelijk op de gewenste plaatsen, zoals buik, heupen, billen en dijen.

 

Resultaten Bio-HCG

Resultaten laten zien dat vrouwen binnen 24 dagen zo’n 10% van hun lichaamsgewicht kwijtraken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Bio-HCG kuur langer te doen. Dit is bijvoorbeeld voor mensen met extreem overgewicht een goede optie. Hierbij kunt u de Bio-HCG twee keer zo lang gebruiken, oftewel 48 dagen. 

Verantwoord afvallen

Bio-HCG is een natuurlijk product en bevat dus geen hormonen of chemische eetlustremmers. Ook is de kuur absoluut veilig en ethisch verantwoord en heeft het een gezonde werking. Je voelt je fit en energiek tijdens het gebruik van Bio-HCG en het werkt positief op je humeur. De toediening gaat via de mond (oraal) en het product is hypoallergeen, wat inhoudt dat er weinig tot geen kans is op allergische reacties. Verder heeft het product geen bijwerkingen, en zorgt het ervoor dat je geen hongergevoel krijgt.

Hieronder nog een aantal belangrijke punten op een rij:

• Bevat géén hormonen of chemische eetlustremmers;

• Absoluut veilig;

• Ethisch verantwoord;

• Blijvend resultaat

• Orale toediening (via de mond);

• Fit en energiek.

• Snel, makkelijk en kort;

• Hypoallergeen. 

Deze afslankmethode bestaat uit 3 fases, waardoor je een blijvend resultaat zult hebben. Deze fases staan uitvoerig beschreven in het boek dat je bij de Bio-HCG krijgt. 

Detox (ontgiften).

Stoer & Slank biedt de BIO-HCG aan in combinatie met een detox. Uit tests is gebleken dat mensen die dit tegelijk doen een stuk betere resultaten boeken. 

Het protocol (hier staat alles in detail beschreven) voor de detox wordt bij de Bio-HCG geleverd. Hieronder staat beschreven, waarom het verstandig is om met enige regelmaat een reiniging te doen. Als je dit doet, voordat je start met de Bio-HCG zal dit een positief effect hebben op je stofwisseling en je gezondheid. Deze vloeistof drink je meerdere malen verdeeld over 2 dagen en zal ervoor zorgen dat je lever, darmen en gal gereinigd worden. De reiniging zal plaatsvinden tussen 14.00 uur tot de volgende ochtend (ongeveer 8.00 uur). De dag dat je start kan je gewoon werken tot 18.00 uur.

Het darmkanaal vervult vaak essentiële functies in verband met de gezondheid van het hele lichaam. Door verschillende oorzaken bevat in het bijzonder de dikke darm bij veel mensen echter opeenhopingen van oude feces, verhard darmslijm en andere verontreinigingen. Een schone en gezonde darm is van belang voor een goed en gezond lichaam. Als de darmen niet schoon zijn nemen deze bijna geen (goede) voedingstoffen op. Dit betekent dat dit direct een negatieve invloed heeft op je immuunsysteem. Hierdoor krijgen ziektekiemen en gifstoffen de kans zich te verspreiden door het hele lichaam.

Als je met enige regelmaat een darmreiniging doet en de nodige vitamines, mineralen en anti- oxidanten gebruikt kan dit een zeer grote bijdragen leveren om je goed te voelen en je immuunsysteem op te peppen.