Bio-HCG++


Wat is Bio-HCG++
De Bio-HCG afslankmethode berust op een revolutionaire formule en is identiek aan die van de traditionele HCG-methode. HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed mobiliseert. De nieuwe afslankmethode Bio-HCG is afgeleid van deze bestaande en succesvolle HCG-methode. Echter, Bio- HCG is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Het bijzondere aan deze behandeling is dat er een goed vol te houden dieet kan worden gevolgd zonder hongergevoelens of vermoeidheid. Vetophopingen verdwijnen daardoor voornamelijk op de gewenste plaatsen, zoals buik, heupen, billen en dijen. 

 

 

Bio-HCG is een afslankprogramma die bekend staat om haar simpele, korte en effectieve werking. Het is een afslank methode die anders is dan de vele andere afslankmethodes. Dus als u al veel afslankproducten hebt geprobeerd zonder succes dan is Bio-HCG een product dat je zeker een keer moet proberen. 

Resultaten Bio-HCG++
Resultaten laten zien dat vrouwen binnen 24 dagen zo’n 8 tot 10 % van hun lichaamsgewicht kwijtraken. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Bio-HCG kuur langer te doen. Dit is bijvoorbeeld voor mensen met extreem overgewicht een goede optie. Hierbij kunt u de Bio-HCG twee keer zo lang gebruiken, oftewel 48 dagen.  

Puur natuur
Bio-HCG is een natuurlijk product en bevat dus geen hormonen of chemische eetlustremmers. Ook is de kuur absoluut veilig en ethisch verantwoord en heeft het een gezonde werking. Je voelt je fit en energiek tijdens het gebruik van Bio-HCG en het werkt positief op je humeur. De toediening gaat via de mond (oraal) en het product is hypoallergeen, wat inhoudt dat er weinig tot geen kans is op allergische reacties.Verder heeft het product geen bijwerkingen, en zorgt het ervoor dat je geen hongergevoel krijgt. 

Hieronder nog een aantal belangrijke punten op een rij:

Naast Bio-HCG krijg je ook een reinigingsprogramma
Alvorens je begint aan de 24-daagse bio-HCG kuur, dien je eerst je lichaam schoon te maken door een goede reiniging. Je ontvangt hiervoor een protocol welke tot in details beschrijft hoe en waarom het verstandig is deze te reinigen. De reiniging bevat een vloeistof die u meerdere malen inneemt gedurende twee dagen. Deze reiniging vindt plaats tussen 18.00 uur tot de volgende ochtend (ongeveer 10.00).
Het darmkanaal vervult vaak essentiële functies in verband met de gezondheid van het hele lichaam. Een schone en gezonde darm is van belang voor een goed en gezond lichaam. Als de darmen niet schoon zijn nemen deze bijna geen (goede) voedingstoffen op. Dit betekent dat dit direct een negatieve invloed heeft op je immuunsysteem. Hierdoor krijgen ziektekiemen en gifstoffen de kans zich te verspreiden door het hele lichaam.
Als je met enige regelmaat een darmreiniging doet en de nodige vitamines, mineralen en anti- oxidanten gebruikt kan dit een zeer grote bijdragen leveren om je goed te voelen en je immuunsysteem op te peppen.
Voel je goed, voel je schoon, voel je mooi!
Deze afslankmethode bestaat uit verschillende fases, waardoor je een goed en in principe een blijvend resultaat zult hebben. Deze fases staan uitvoerig beschreven in het programma dat je krijgt.